Politika Privatnosti

Privatnost

Ova Internet prezentacija poštuje privatnost posetilaca. Njenim korišćenjem prihvatate i ovu politiku privatnosti.

Obavezujemo se da Vaše podatke prikupljene kroz web formulare, ankete, i e-mail korespondenciju nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni. Lične podatke prikupljamo isključivo za potrebe komunikacije za zainteresovanim posetiocima i sa ciljem da unapredimo naš nastup na Internetu.

Kolačići (cookies)

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u Vašem internet pregledaču koji su anonimne prirode. Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, brauzer i drugi neindetifikujući podaci.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti kroz Google Analytics platformu, kao i u svrhe poboljšanja naših servisa.

Eksterni linkovi

Ova Internet prezentacija sadrži linkove ka drugim Internet lokacijama. Imajte u vidu da Odvratajzing.com nije odgovoran za Politike Privatnosti drugih prezentacija. Savetujemo vam da pročitate Politike Privatnosti na svakoj Internet prezentaciji koja prikuplja lične informacije.

Izmene Politike Privatnosti i Uslova Korišćenja

Odvratajzing.com zadržava pravo da modifikuje Politiku Privatnosti bez prethodne najave.

Kontakt

Za sva pitanja i nedoumice u vezi Politike Privatnosti, molimo da se obratite administratoru sajta putem sledeće adrese elektronske pošte: admin@odvratajzing.com